گفته میشود قصههای خوب و بد، به یکسان، آموزندگی دارند: بدها را به دلیل پیامد و نتایج بد شان، مایهی عبرت بدانیم و خوبها را به دلیل اثرات مثبت و نیکوی شان، قابل الگوبرداری.
قصه ی معرفت در کابل، بدون شک، قصهای در خور تأمل است. معرفت در کمتر از 9 سال فعالیت در کابل راه زیادی را طی کرده و به حق، به نقطهای برای امید و خوشبینی تبدیل شده است.
بازخوانی قصهی معرفت میتواند الهامبخش افراد و حلقاتی باشد که اتکا بر ابتکارات انسانی و استفادهی موثر از امکانات و زمینهها را بر انتظار از مراجع بیرونی ترجیح میدهند.
کمیته ی فرهنگی و دیپارتمنت هنرهای زیبا در لیسه عالی معرفت، همکاری همهی عزیزانی را که در تهیه و نشر این ویدیو همکاری کرده اند، ارج میگذارد. این ویدیو، مرور مختصری است بر چند بخش کاری که در سال جاری خورشیدی در معرفت صورت گرفته است. امیدواریم ویدیوهای دیگری نیز برای آگاهی و آموزش بیشتر در اختیار علاقمندان گیرد.
این ویدیو اختصاصاً تقدیم میشود به خانم داکتر فرانسیس دوسوزا و همهی دوستان مقیم اروپا، امریکا و داخل کشور که در سال 1390 خورشیدی، برعلاوهی سهمگیری در اساسگذاری ساختمان جدید معرفت، بیشتر از 420 نفر دانشآموز را از جایزه و یا مساعدت تحصیلی خویش بهرهمند ساخته و برای بیش از 280 دانشآموز در برنامهی سوادآموزی زمینهی درس و تعلیم فراهم کرده اند.
ضمناً سپاس ویژه داریم از آقایان انجنیر عارف ظفیر و استاد صادقیزاده در ناروی، انجنیر احمدی در هالند، نادر حسینی و داکتر امین در انگلستان، عوضعلی آزاد و داود میردادی در شیکاگو، که مسئولیت دشوار هماهنگی و رساندن مساعدتهای تحصیلی برای اهالی معرفت را به انجام رسانده اند.
کمیتۀ فرهنگی معرفت
منبع: جمهوری سکوت
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر